om FÖRETAGET

bakgrund

Bolaget grundades av Joakim Bech 2008, då som enskild firma. Parallellt med andra anställningar drev han det mest som en hobby. 2019 ökade efterfrågan allt mer och under hösten ombildades bolaget till ett AB. Sedan dess har bolaget haft en stadig tillväxt och detta tack väl genomförda arbeten och mycket nöjda kunder.

”Det som skiljer oss mot en hel del andra är mycket snack och mycket verkstad.”
– Joakim Bech

Activepoint_logotyp_2021

Affärsmodell

Vi eftersträvar att ha det berömda begreppet ”one-stop-shop”. Vilket innebär att du som företag inte ska behöva vända dig till flera olika aktörer oavsett vad du behöver.

Activepoint besitter väldigt mycket resurser inhouse men har också ett brett nätverk av andra riktigt duktiga företagare som har spetskompetens på olika områden.

Det kanske låter som en klyscha men en värdegrund som har funnits med länge är ”kundnytta på riktigt”. Många pratar om det, men få kan stå för det.  

Fokusområden

Framtagning av logotyper & grafiska profiler har varit grundstommen i bolaget sedan start. Idag är verksamheten extremt bred i sitt utbud, här är några av tjänster & produkter som levereras av Activepoint